Trubaci cena za svadbe i veselja!

Trubaci cena

Trubaci cena za svih vrsta vasih slavlja i veselja!

Trubaci cena Trubaci Milana Petrovica ce se rado odazvati na Vas poziv i doci da uvelicaju svako vase veselje – svadbe, veridbe, vencanja, mature, rodjendane, punoletstva, krstenja, rodjenja, koncerte, ili festivale.

Mi smo spremni za bilo koje slavlje trubaci cene, po nasem dogovboru!
Dostupni smo 24-00h.
Možete nas angažovati s poverenjem!

Trubači za svadbe cena  Orkestar Milana Miće Petrovića dolazi vašem pozivom u svih gradova srbije i svih gradova ka evropi. Nemojte se opterećavati na cenu, cena je značaj našeg dolazska. Nebitno je daljina koju mi dolazimo , bitno je da vas ispoštujemo i da vi budete zadovoljni na vaše svadbeno veselje!

Ako se upitamo, trubači i cene su dobar značaj za vas. Morate nešto znati, mi smo trubači sa velikog značaja pod poznatog imena Milana Miće Petrovića. Morate vi sami odlučiti za čega ćete, dal ćete trubače za male pare, dal za veće. To ste svi razumni i znate da trubače nećete naći, kako vi želite i hocete.

Trubači cena za svadbe

Za svadbe je veseo svaki vas grad i nemože nijedno slavlje proći bez nas! Uvek znamo namestiti dobru atmosveru kvalitetnom zvukom i očarati naš zvuk naše širinostima . Trubači cena  Orkestar Milana Miće Petrovića.

Cena – Trubači pesme

Trubači pesme – Od mnogih trubačkih orkestra smo nažalost različiti, mi se dvojimo po svemu. Imamo raznih numera kojih se vama sviđaju, šta slušate koju vrstu pesme! Pročujena pesma od Šabana Barjamovića „Maruška“ snimljena 2014 godine. Pesma „Udahni Duboko“ 2018 godine. Pesma – Puste pare proklete 2018 godine. Author muzike i kompozicija Milan Mića Petrović.

Trubački orkestar Milana Miće Petrovića je tu za Vas, U vašem gradu, u vašem okolinostima za svih veselja i svadbe. Cena trubači za svadbe , trubači za krštenja, rođenja, punoletsva, trubači za venčanja, veridbe , koncerte ili festivale.

Trubači cena za veselja

Trubači cena za svih veselja, Naša cena je malo drugačija od ostalih, mi vam nudimo raznih opcija, vaše je da odaberete i složite se sa nama! Svih slavlja sviramo , nemojte žaliti i gledati na cenu a, dolazi vam Prva truba Guče..

U našem trubačkom orkestru postoje 10 članova, uvek isto obučeni doterani i spremni za vaše slavlje! Ako je slavlje, svadba u malom broju naroda, onda mi dolazimo u broju mini orkestra od 5 člana. Naravno da će biti pročujeno i viđeno uz najbolje trubače. Pričaće se kao što i znaju, koji su ovo trubači.

Trubači cena telefon;

Ako tragate za dobrim trubačem iz okolinosti vaše, slobodno nas kontaktirajte.

Osoba za kontakt:

Milan Petrovic, sef orkestra

Telefoni:

063 822-04-01

069 223-19-88

063 700-96-84

Email:

milance.trubac@gmail.com