Corona trubači

Corona trubači

Corona virus i trubači Milana Petrovića

Corona trubači

Corona virus Covid-19 i trubači Milana Petrovića pobednika Guče na snazi!  Nažalost su kompletni muzičari u celoj Srbiji i regionu Inostranstva dosta i odmorili. Ova corona odnosno Covid-19 je nama muzičarima ugorčila život. Naš posao je samo muzika i ništa drugo, od te muzike hranimo našu decu i naše porodice.

Baš je kao patnja i bol bez naše svirke!

Ova corona covid-19 je zaista trajala i dalje je na snazi skoro godinu ipo dana. Ne može se zaista ovako izdržati jer ćemo svi muzičari trpeti i umreti od gladi, takvo je vreme nama stiglo jer istinita je priča i nečem se ne stidim. Dan za danom je teže i teže, nikad kraja i istinite priče. Doktor Kon: biće mnogo više teže, ljudi budimo jaki, a mi jadni žudimo za bilo šta. Vakcine nam stižu a pitamo se kakve su i šta, sav narod drhti i boji se primati ih. Corona Covid-19 je na snazi od 2019 krajem godine, idemo i u 2021 godinu, ajde bre više kraja te epidemije.

Corona trubači muzikanti, konobari, slikari, kamermani, restorani svi smo ga čvrsto najebali. Ovo ćemo pamtiti i treba jedan veliki dnevnik od ove naše corone patnje i glad da izađe u sećanju za mnogo godina svima nama. Policijski čas je pred nama, još uvek skraćeneno vreme svima. Restoranima, kafićima, clubovima, prodavnicama. Nigde kraja jer blagog tela, ja kao Milan Petrović pišem ovo iz govora da sam stvarno ugrožen.

Istorija trubača Milana Petrovića pobednika Guče:

 

Kao čovek je otac, suprug, domaćin, muzičar. Drugi posao sem muzike neradi, bavi se izradom sajtova, SEO menager, blogger. Rođen je 22.03.1988 godine iz mesta Vladičinog Hana. Kao klinac je maštao da bude mehanizacija, angažovanje i muzikalnost. Od tih je izabrao da bude majstor nad trubi, truba je njegov večni život doživotni. Covid trubaci – Covid-19. Najbolji trubači Srbije u opasnoj situaciji.