Menadžer trubača

Menadžer trubača po vašoj želji!

Menadžer trubača za svadbe ili druge proslave, željno je potrebno pozvati blagovremeno unapred Menadžera svih trubačkih orkestra.

ISTORIJA TRUBAČA KAO I MENADŽER TRUBAČA!

Milan Petrović kao i muzičar svog orkestra rešio je da postane Menadžer trubača i da saglasi da ima najbolje iskustvo kao i najbolje orkestre u Srbiji. Od 2015 godine postao je zvanično Menadžer trubača i obavljao raznih slavlja i veselja uz najbolje trubače. Uvek sa ponosom tražimo najbolje iskustvo kao i najbolje orkestre iz Srbije za svih slavlja, možete se javiti i obezbediti svoje trubače po vašem izboru.

Menadžer trubača

Menadžer trubača po ceni od 50 € do 5.000 €

Sarađujemo sa raznim orkestrima, imamo ih za sada preko desetak orkestra. Verujte u nas i našem znanju stojimo vam 100% sigurniji. Bićete sigurno više nego ispoštovani, ali moramo znati zbog čega nas pozivate i šta prinuđujete koje slavlje, i do koliko novca želite platiti određene trubače!

Menadžer trubača prinuđuje trubače i od 50 eura. A kakvi su to trubači?

Trubači od 50 eu su jedna mala svrha u hitnim slučajevima kojih mogu da vas ispoštuju u malim vremenskim periodom.

ORGANIZACIJA VRHUNSKIH TRUBAČA PO CENI OD 500 EU DO 2.500 €

Ako organizujete trubače po vašem planu i izboru što se tiče gardarobe nošenja, koncertska svirka, festivale u Srbiji, iznajmljivanje trubača, trubače za snimanje serije, filmove, reklame tu smo da Vam blago pomognemo!

Koliko koštaju trubači za svadbu?!

Menadžer trubača za svadbu, organization trubača po ceni od 100eu do 150eu u Srbiji. Možete nas kontaktirati putem Vibera ili WhatsApp +381 63 822 0401

Trubače imamo po celoj Srbiji nebitno iz kog Grada zovete, imamo trubače sigurno u vašoj blizini.

Trubači Milana Petrovića pobednika Guče svira svadbe po ceni od 100eu po dolasku, plus vaš određeni novac koji ste spremili dati prilikom veselenju. Najjeftiniji trubači u Srbiji.

JEFFTINI TRUBAČI CENA CENE CENOVNIK KONTAKT TELEFON.

Najbolji trubački orkestar u Beogradu sa garancijom. Trebaju vam trubači iz Beograda onda ste na pravom mestu, čekamo vaš poziv.

Želite angažovati vaše slavlje preko Menadžera možete to najbolje uraditi , bićete najbolje sigurniji i znaćete koji vam trubače dolazu. Pobednici u Guči vam dolazu jer je Guča najbolje rešenje za vas, kad si pobednik Guče onda se znaje da dosta vrediš i da si najbolji trubač u Guči.

Možete angažovati trubače u Evropskim zemljama kao što su: Austrija, Nemačka, Grčka, Bugarska, Francuska, Mađarska, Slovenija, Italija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina , Crna Gora.

Author teksta; Milan Petrović

Menadzer trubaca i osnivac tima.