Trubači Aleksinac 063/822-04-01

Trubači Aleksinac

Trubači Aleksinac su jedna stavka kojih ih svi traže i zahtevaju za raznim slavljama i veseljima, u raznim gradovima Srbije. Možete nas lako kontaktirati i uživati uz Profesionalne trubače.
Mi smo trubači Aleksinac za svadbe, veridbe, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, momačko veče, devojačko veče, mature.

Trubači Aleksinac

Trubači Aleksinac

Treba vam trubači Aleksinac za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači Viber WhatsApp +381 63 8220401

Naš trubački orkestar je dosta puta pobeđivao na saboru trubača u Guči i uvek sa zadovoljstvom ćemo učiniti vaše slavlje za sećanje!

NAJBOLJI TRUBAČI ALEKSINAC ZA SVIH SLAVLJA!

U našem trubačkom orkestru ima celokupni trubački orkestar od deset članova, možemo vam izaći u susretu i u manjem brojem članova – Mini orkestar od pet članova. Vi birate, vi odlučujete.
Trubači Aleksinac cenovnik, cene, naj povoljni trubaci, najbolji trubaci, Pobednici Guče, Trubači iz Aleksinca. Najbolji trubači u Aleksincu

Proslavite vaše najlepše trenutke uz našeg trubačkog orkestra i budite deo najluđeg provoda koji se ikada pamti!
Mi smo trubaci za svih vrsta Slavlja :: Trubači za svadbe ALEKSINAC, veridbe, momačko veče, devojačko veče, prosidbe, krštenja, rodjenja, rođendane, punoletstva, mature, raznih igranka, fudbalske pobede …

SVIRALI SMO I SVIRAMO KADA NAS POZOVETE OPET U ALEKSINCU

Trubači Aleksinac sviraju samo za Vas. Naš trubački orkestar upravlja Milan Petrović sa kojim smo osvojili prvu trubu u Guči. Rado ćemo doneti slavlje i u Vaš dom, kuću, stan, restoran. Potrudićemo se da uveličamo svaku Vašu proslavu i vašu omiljenu pesmu. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali zato možemo svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje!

Cenovnik Trubaca za Svadbe, orkestar raspolaže širokim asortimanom pesama u svojoj kolekciji i jedni su od retkih koji će svojom energijom i znanjem dovesti atmosferu do totalnog usijanja, Trubaci Srbija. trubaci za svadbe, rođendane, krštenja, mature, i bilo koji vid proslave, dolazi po Vašem pozivu i uz veoma korektan odnos cene i kvaliteta, pružiće Vam zabavu o kojoj će se prepričavati. Jer to smo MI – TRUBACI ZA SVADBE.

TRUBAČI CENA CENE TELEFON KONTAKT
+381 69 22 31 988
+381 63 82 20 401.