Trubači Aranđelovac 063/822-04-01

Trubači Aranđelovac

Trubači Aranđelovac samo vašem pozivom orkestar Milana Petrovića pobednika Guče!

Trubači Aranđelovac

Trubači Aranđelovac baš odlični značaj za vaša slavlja, Najbolji smo trubači u Aranđelovcu tako kažu ljudi iz Aranđelovca. Naš trubački orkestar Milana Petrovića gostuje duge niz godina uspešno u saradnji sa vama za svih vaših slavlja!

Trubači Aranđelovac cena

Trubači Viber WhatsApp 063 8220401

KOJA SLAVLJA SVIRA NAŠ TRUBAČKI ORKESTAR U ARANĐELOVAC?

Trubači za svadbe veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave doček nove godine, eventualno svih vrsta slavlja i veselja samo isključivo vašem pozivom. Morate nas blagovremeno unapred pozvati i rezervisati vaš datum slavlja.

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači sviraju samo za Vas. Naš trubački orkestar upravlja Milan Petrović sa kojim smo osvojili prvu trubu u Guči. Rado ćemo doneti slavlje i u Vaš dom, kuću, stan, restoran. Potrudićemo se da uveličamo svaku Vašu proslavu i vašu omiljenu pesmu. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali zato možemo svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje!

naš trubački orkestar u Arandjelovcu je pod upravom šefa orkestra Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite dobro naš trubački orkestar jer samo naš trubački orkestar može najbolje zvučiti na vaših slavljama.

TRUBAČI ARANĐELOVAC CENA CENOVNIK CENE TELEFON KONTAKT
+381 63 8220401

Naše cene dolaska su vrlo korektne i najbolje za vas, naš dolazak naplaćujemo odnosno od vašeg zahteva. Želite povoljnije trubače u Aranđelovcu od samo 50 eu. Možda bih smo mogli nešto da vam pomognemo! Trubači iz Aranđelovca

KOLIKO ČLANOVA DOLAZIMO VAŠEM POZIVOM I PO KOJOJ CENI?

Trubači Aranđelovac od pet članova  100eu
Trubaci Arandjelovac od deset članova
300eu.
Vi birate, vi odlučujete. Najbolji orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.