Trubači Bor 063/822-04-01

Trubači Bor

Trubači Bor samo vašem pozivom orkestar Milana Petrovića pobednika Guče!

Trubači Bor za svadbe

Trubači Bor

Trubači su baš odlični značaj za vaša slavlja, Najbolji smo trubači u Boru tako kažu ljudi iz Bora. Naš trubački orkestar Milana Petrovića gostuje duge niz godina uspešno u saradnji sa vama za svih vaših slavlja.

KOJA SLAVLJA SVIRA NAŠ TRUBAČKI ORKESTAR U BORU?

Trubači Bor telefon

Trubači za svadbe veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave doček nove godine, eventualno svih vrsta slavlja i veselja samo isključivo vašem pozivom. Morate nas blagovremeno unapred pozvati i rezervisati vaš datum slavlja. Borski trubači

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači sviraju samo za Vas. Naš trubački orkestar upravlja Milan Petrović sa kojim smo osvojili prvu trubu u Guči. Rado ćemo doneti slavlje i u Vaš dom, kuću, stan, restoran. Potrudićemo se da uveličamo svaku Vašu proslavu i vašu omiljenu pesmu. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali zato možemo svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje!

Trubači Bor samo vašem pozivom

naš trubački orkestar u BORU je pod upravom šefa orkestra Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite dobro naš trubački orkestar jer samo naš trubački orkestar može najbolje zvučiti na vaših slavljama.

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.
Pobednici smo u Guči 2018 godine osvojili smo po prvi put u Guči drugu trubu Guče. Takođe smo pobednici u Vladičinom Hanu 2018 godine, osvojili smo prvu trubu zasluženo i najbolje ocenjeno. Prva truba u Vladičinom Hanu je bio Milan Petrović iz Vladičinog Hana.

TRUBAČI BOR CENA CENOVNIK CENE TELEFON KONTAKT VIBER WHATSAPP
+381 63 8220401

Naše cene dolaska Trubači Bor su vrlo korektne i najbolje za vas, naš dolazak naplaćujemo odnosno od vašeg zahteva. Želite povoljnije trubače u Boru od 50 eu. Možda bih smo mogli nešto da vam pomognemo!

Trubači Bor od pet članova  100eu 
Trubaci Bor od deset članova
400eu.
Vi birate, vi odlučujete. Najbolji orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.