Trubači Despotovac 063 8220401

Trubači Despotovac

Trubači Despotovac orkestar Milana Petrovića za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rodjendane, punoletstva, mature. Slobodno nas unapred kontaktirate i obezbedite sebi olakšanje uz najbolje trubače.

U našem orkestru ima celokupni sastav od pet članova, naravno da tu ima sve što je nama bitno, sve moguće instrumente bez kojih ne možemo svirati. Bićete sigurno više nego ispoštovani, zato smo trubači Despotovac Najbolji orkestar za vaša slavlja. 

Mi smo muzika za svadbe

ili bolje rečeno – bend za svadbe koji postoji duže od 16 godina, tako da iza nas stoji ogromno najbolje iskustvo. Muzika nam je velika ljubav a samim tim smo i uspešni i pobednici Guče, jer radimo posao koji volimo, i ujedno želimo da tu pozitivnu energiju prenesemo i na naše slušaoce i goste. Bilo da su u pitanju svadbe, rodjendani,
žurke ili bilo koje druge proslave mi vam garantujemo dobar provod i kvalitetnu našu muziku.

Trubači Despotovac za svadbe

Milana Petrovića bend se trudi da vam najvažniji dan u životu ostane zapamćen  i zato se unapred sa vama dogovaramo oko svih naših detalja čak i  onih najsitnijih da bi vaša svadba protekla u jednoj opuštenoj i veseloj atmosferi i da bi ste dobili baš ono što ste od benda i očekivali .

Dan koji se večno pamti. Nešto najlepše što se može dogoditi u životima dvoje mladih i za život nasmejanih ljudi je dan njihove svadbe i njihovog venčanja. Sve mora biti vrhunski i zato tu na scenu stupa trubačka muzika. Muzika trubačka je nešto sto pravi štimung, pravi atmosfevru, i pamti se isto koliko i taj prelepi dogadjaj. Bendovi za svadbe su jedna od najvažnijih karika dogadjaja zvanog svadba. Zato Vam preporučujemo bendove sa portala https://trubaci.co koji ce Vam pružiti sve ono sto očekujete i koji će Vam ostati u lepom sećanju.

Repertoar trubači

– Strana pop, pop-rock i evergreen muzika

– Domaća pop i rock muzika

– Narodna i pop-folk muzika

– Starogradski hitovi

Dogovor oko repertoara pesama, dogovor o numeri za prvi ples,  o eventualnoj pratnji mladenaca do crkve ili muzika  kod kuće, su samo neki detalji oko kojih se zajedno dogovaramo, a naravno, ukoliko imate  specifične prohteve i ukoliko bi ste želeli da cela ceremonija protekne po nekom vašem scenariju M.bend će se rado uklopiti u vašu koncepciju i maksimalno vam udovoljiti oko svih stavki koje su vezane za vašu muziku.

Muzika za svadbe, Povoljni bendovi trubači za svadbe, Bendovi Srbije, Pesme za veselja, jefftini trubači, repertoar, venčanje, muzika za svadbe repertoar

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači Despotovac cene našeg dolaska su od 100 evra do 200eu.

Pozovite nas, nećete sigurno pogrešiti,

Poslušajte nas kako sviramo, uživo trubači

Trubači Kobišnica telefon kontakt +381 63 822 0401

Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta, po vašem izboru možemo i svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje slobodno nam račutite vaše pesme. Zato smo od svih Najbolji Trubači.

Pozovite nas, nećete sigurno pogrešiti,

Poslušajte nas kako sviramo, uživo trubači

Trubači telefon kontakt +381 63 822 0401

Šef orkestra, Milan Petrović – Trubači za srce i dušu

Najbolji trubači Despotovac samo isključivo vašem pozivom, Najbolji trubači Milana Petrovića pobednika Guče samo za Vas i u vašem Gradu.

Naš trubački orkestar Milana Petrovića pobednika Guče svira svu vrstu muzike, počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta a po vašoj želji možemo svirati i vaš repertoar pesama koju vi sami želite. Trubači u Despotovcu znaju i poznaju svu vrstu muzike, uživaćete uz naš protokol narodnih i zabavnih pesama. Uverite se u našem kvalitetu muzike vašem pozivom!

TRUBAČI DESPOTOVAC CENA CENOVNIK CENE KONTAKT
+381 63 822 0401

Naša cena dolaska u Despotovcu je uglavnom ista kao svima. Ne odvajamo cenu drugima a vama ne, Trubači Despotovac cene samo od 100 do 200 eura. Zavisnost koje slavlje organizujete i gde hoćete da vas veselimo, naš dolazak je samo forma našem dolasku i putnih troškova. Bićete sigurno više nego zadovoljni našem orkestru!

TRUBACI DESPOTOVAC I NASA AKTIVNOST!

Naš trubački orkestar se naziva Imenom Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite koji orkestar vam dolazi u Despotovcu vašem pozivom! Morate nas odmah pozvati i rezervisati vaš datum slavja, nečekajte organizujte svoje trubače na vreme. Trubači nema, samo možete obezbediti vašem pozivom koji vama odgovara orkestar i bili sigurniji za vašu feštu.

Naši linkovi;
https://www.trubacisvadbe.rs
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.
Pobednici smo u Guči 2018 godine osvojili smo po prvi put u Guči drugu trubu Guče. Takođe smo pobednici u Vladičinom Hanu 2018 godine, osvojili smo prvu trubu zasluženo i najbolje ocenjeno. Prva truba u Vladičinom Hanu je bio Milan Petrović iz Vladičinog Hana.

Šef orkestra, Milan Petrović – Trubači za srce i dušu

Trubači Despotovac