Trubaci Kobisnica

Trubaci Kobisnica

Trubaci Kobisnica – Naš trubački orkestar Milana Petrovića dolazi isključivo vašem pozivom u Kobišnici i van Kobišnice! Uvek sa zadovoljstvom ćemo vas ispoštovati i imaćete vrhunsku muziku za vaše slavlje, uverite se našem umećem na trubi

Trubaci Kobisnica

Naša cena dolaska je baš fenomenalna uvek sa zadovoljstvom dolazimo za svih vaših slavlja. Trubaci za svadbe Kobisnica, trubači iz Kobišnice, Kobišnica trubači koji će vas oduševiti kvalitetnoj muzici. Dostupni smo 24/7.

Trubaci Kobisnica cena, cene, cenovnik, telefon, kontakt, Jefftini trubači, Povoljni trubači.

KOBIŠNICA je značajan Grad u Srbiji za najbolje trubače, možete nas kontaktirati za bilo koje slavje. Trubači Milana Petrovića isključivo vašem pozivom dolazu.

Koja slavlja svira naš trubački orkestar u Kobišnici?

Trubaci Kobisnica za svadbe, venčanja, veridbe, momačko veče, punoletstvo, rođendane, krštenja, rođenja, proslave, mature, doček nove godine, festivale i koncerte. Dostupni smo 24/7.

Kako izgleda naš trubački orkestar u Kobišnici?

Fenomenalni trubaci Kobisnica koji su značajno najbolji za vaših slavlja, Poslušajte nas kako zvučimo.

Koju vrstu muzike naš trubački orkestar svira u Kobišnici?

Đurđevdan

Mesečina

Kalašnjikov

Vrtlog

Užičko kolo

Pobednički čoček Guča

Idi idi nesanice

Disko džumbus

Svilen konac

Beogradsko ludilo

Za Beograd svi su čuli

Noćno svitanje

Marš na Drinu

Staro kolo

Bugarčica

Mićino kolo

Urnebes kolo

Stara Vlajna

Neno Magdalena

Volela me jedna Vranjanka

Niška Banja

Opa opa

Koja je naša iskrena cena u Kobišnici?

Našem dolasku mi naplaćujemo cenu od 50 EU do 100e. Naša cena dolasku je samo naš putni trošak do vas! Naša poštena zarada je da se gosti razigraju i vesele, tu naravno sledi i bakšiš koji mi očekujemo.

Koliko članova dolazimo vašem pozivom!

U našem orkestru ima Deset članova, po vašem izboru možemo doći i u manjem broju članova. Naravno da imamo sve potrebne instrumente bez kojih ne možemo svirati zato su trubaci su nezaboravni a to je orkestar Milana Petrovića koji dolazi samo vašem pozivom i samo zbog vašeg slavlja.