Trubači Lazarevac 063 822-0401

Trubači Lazarevac

Trubači Lazarevac za svadbe veridbe momačko veče devojačko veče krštenja rođenja rođendane punoletstva mature proslave. Samo za vas Najbolji trubači Lazarevac i okoline vašem pozivom.

Mi smo muzika za svadbe

ili bolje rečeno – bend za svadbe koji postoji duže od 16 godina, tako da iza nas stoji ogromno najbolje iskustvo. Muzika nam je velika ljubav a samim tim smo i uspešni i pobednici Guče, jer radimo posao koji volimo, i ujedno želimo da tu pozitivnu energiju prenesemo i na naše slušaoce i goste. Bilo da su u pitanju svadbe, rodjendani,
žurke ili bilo koje druge proslave mi vam garantujemo dobar provod i kvalitetnu našu muziku.

Trubači Lazarevac telefon

Milana Petrovića bend se trudi da vam najvažniji dan u životu ostane zapamćen  i zato se unapred sa vama dogovaramo oko svih naših detalja čak i  onih najsitnijih da bi vaša svadba protekla u jednoj opuštenoj i veseloj atmosferi i da bi ste dobili baš ono što ste od benda i očekivali .

Dan koji se večno pamti. Nešto najlepše što se može dogoditi u životima dvoje mladih i za život nasmejanih ljudi je dan njihove svadbe i njihovog venčanja. Sve mora biti vrhunski i zato tu na scenu stupa trubačka muzika. Muzika trubačka je nešto sto pravi štimung, pravi atmosfevru, i pamti se isto koliko i taj prelepi dogadjaj. Bendovi za svadbe su jedna od najvažnijih karika dogadjaja zvanog svadba. Zato Vam preporučujemo bendove sa portala https://trubaci.co koji ce Vam pružiti sve ono sto očekujete i koji će Vam ostati u lepom sećanju.

Repertoar trubači

– Strana pop, pop-rock i evergreen muzika

– Domaća pop i rock muzika

– Narodna i pop-folk muzika

– Starogradski hitovi

Dogovor oko repertoara pesama, dogovor o numeri za prvi ples,  o eventualnoj pratnji mladenaca do crkve ili muzika  kod kuće, su samo neki detalji oko kojih se zajedno dogovaramo, a naravno, ukoliko imate  specifične prohteve i ukoliko bi ste želeli da cela ceremonija protekne po nekom vašem scenariju M.bend će se rado uklopiti u vašu koncepciju i maksimalno vam udovoljiti oko svih stavki koje su vezane za vašu muziku.

Muzika za svadbe, Povoljni bendovi trubači za svadbe, Bendovi Srbije, Pesme za veselja, jefftini trubači, repertoar, venčanje, muzika za svadbe repertoar

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

U našem orkestru ima celokupni sastav od pet članova naravno imamo sve potrebne instrumente bez kojih nemožemo svirati, po vašem izboru možemo doći i u većem broju članova uz vašu dodatnu doplatu. Ipak razmislite i blagovremeno nas kontaktirate. Trubači iz Lazarevca samo isključivo vašem pozivom.

Lazarevački trubači samo za vas

Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta, ako imate vaše specijalne omiljene pesme možete napraviti i vaš repertoar i poručiti nam. Naša dužnost je svakako ispoštovati vas. Zato je naš trubački orkestar trubači Lazarevac Najbolji orkestar za vaše slavlje i veselje.

Trubači za svadbe i veselja
POVOLJNA CENA trubača u Srbiji i regiona Inostranstva. Trubači iz Lazarevca

Najbolji trubači vam dolaze ka vašem pozivom uvek bilo gde. Pobednici takmičenja u Guči znaju kako. Naš trubački orkestar Milana Mice Petrovica je gostoprimljiv u vašem Gradu. Možete nas kontaktirati i blagovremeno zakazati vaše slavlje najboljim trubačima Guče.

Trubači Lazarevac Milana Petrovića

Trubači Milana Miće Petrovića, najbolji orkestar trubača u Srbiji. Lazarevacki trubaci.

Imamo raznih cena za Vas! Cenovnik trubača je od 50€ do 5.000€. Trubači cena, povoljna cena trubača, cene trubaca, najbolja cena trubaca, trubaci za svadbe cena, trubaci za svadbu, svadbe trubaci.

Trubači za slavlja, trubaci za veselja, trubaci za rođendane, trubaci za punoletstva, trubači za mature, trubaci za sahrane, trubaci za veselje, trubaci za slave, trubaci za krštenja, trubaci za rodjenja, trubaci za momacko vece, trubaci za devojacko vece, Trubači Srbija, Trubači iz Beograda.

Ako želite profesionalni trubački orkestar za veselja svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, proslave, krštenja, rođenja, punoletstva, doček nove godine, festivale, koncerte, venčanja, mature, rođendane. Možete nas odmah znatno kontaktirati i rezervisati vaše slavlje Blagovremeno.

Brojevi telefona trubača

00 381 63 82 20 40 1

00 381 63 70 90 35 3

Trubači Lazarevac telefon Viber WhatsApp +381 63 822 0401

Pozovite nas, nećete sigurno pogrešiti,

Poslušajte nas kako sviramo, uživo trubači Lazarevac

Trubači Lazarevac telefon kontakt +381 63 822 0401

Šef orkestra, Milan Petrović – Trubači za srce i dušu

Naši linkovi;
https://www.trubacisvadbe.rs
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.
Pobednici smo u Guči 2018 godine osvojili smo po prvi put u Guči drugu trubu Guče. Takođe smo pobednici u Vladičinom Hanu 2018 godine, osvojili smo prvu trubu zasluženo i najbolje ocenjeno. Prva truba u Vladičinom Hanu je bio Milan Petrović iz Vladičinog Hana.

Trubači Lazarevac