Trubači Mladenovac 063 822-0401

Trubači Mladenovac

Trubači Mladenovac samo vašem pozivom orkestar Milana Petrovića pobednika Guče!

Trubači Mladenovac

Trubači Mladenovac su baš odlični značaj za vaša slavlja, Najbolji smo trubači u Mladenovcu tako kažu ljudi iz Mladenovca. Naš trubački orkestar Milana Petrovića gostuje duge niz godina uspešno u saradnji sa vama za svih vaših slavlja!

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači Mladenovac za svadbe

Trubači za svadbe veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave doček nove godine, eventualno svih vrsta slavlja i veselja samo isključivo vašem pozivom. Morate nas blagovremeno unapred pozvati i rezervisati vaš datum slavlja.

NAJBOLJI SMO TRUBAČI KAŽE MLADENOVAC
Mnogo puta sviramo u Mladenovcu i uvek unosimo najlepše utiske.

TRUBAČI MLADENOVAC CENA CENOVNIK CENE TELEFON KONTAKT
+381 63 8220401

Naše cene dolaska su vrlo korektne i najbolje za vas, naš dolazak naplaćujemo odnosno od vašeg zahteva. Želite povoljnije trubače u Mladenovcu od 50 eu. Možda bih smo mogli nešto da vam pomognemo!

KOLIKO ČLANOVA DOLAZIMO VAŠEM POZIVOM I PO KOJOJ CENI?

Trubači Mladenovac od pet članova  100 eu
Trubaci Mladenovac od deset članova
500eu.

Vi birate, vi odlučujete. Najbolji orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.
Pobednici smo u Guči 2018 godine osvojili smo po prvi put u Guči drugu trubu Guče. Takođe smo pobednici u Vladičinom Hanu 2018 godine, osvojili smo prvu trubu zasluženo i najbolje ocenjeno. Prva truba u Vladičinom Hanu je bio Milan Petrović iz Vladičinog Hana.