Trubači Niš 063/822-04-01

Trubači Niš

Trubači Niš , trubači u Nišu za svadbe i proslave isključivo samo vašem pozivom.  Najbolji smo trubački orkestar u Nišu i van Niša tako kažu ljudi iz Niša, naš trubački orkestar je uglavnom najbolji orkestar iz Niša koji uveseljava sav narod. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta, vaše je samo slušati nas i uživati.

Trubači Niš naj povoljnija cena

Trubači Niš

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači Niš za svadbe i slavlja

U našem orkestru ima celokupni sastav od pet članova, naravno su nam sve instrumente tu koje nam i trebaju za dobru muziku, zato smo mi trubači niš za svih vaših slavlja. Mi smo vam najbolji trubači iz Niša koji možemo uvek doći i naj brže stići do vas. Naše cene su baš jeftino raspoložene vama, Trubači Niš cena i dobićete našu cenu dolaska. Nismo baš skupi, baš smo povoljni trubači u Nišu. Uverite se našoj ceni vašem pozivom, Najbolji trubači.

Pozovite nas, nećete sigurno pogrešiti, Niški trubači samo vašem pozivom.

Trubači iz Niša

Poslušajte nas kako sviramo, uživo trubači niš

Trubači Niš telefon kontakt Viber WhatsApp +381 63 822 0401

Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta, po vašem izboru možemo i svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje slobodno nam račutite vaše pesme. Zato smo od svih Najbolji Trubaci.

TRUBAČI CENA CENOVNIK CENE KONTAKT, NIŠKI TRUBAČI
+381 63 822 0401

Naša cena dolaska u Nišu je uglavnom ista kao svima. Ne odvajamo cenu drugima a vama ne, Trubači Niš cene samo od 100 do 200 eura. Zavisnost koje slavlje organizujete i gde hoćete da vas veselimo, naš dolazak je samo forma našem dolasku i putnih troškova. Bićete sigurno više nego zadovoljni našem orkestru!

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz