Trubači Pančevo 063 822-0401

Trubači Pančevo

Trubači Pančevo samo vašem pozivom orkestar Milana Petrovića pobednika Guče!

Trubači Pančevo

Trubači Pančevo su baš odlični značaj za vaša slavlja, Najbolji smo trubači u Pančevu tako kažu ljudi iz Pančeva. Naš trubački orkestar Milana Petrovića gostuje duge niz godina uspešno u saradnji sa vama za svih vaših slavlja!

Trubači Pančevo,  najbolji orkestar Guče.

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači za svadbe veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave doček nove godine, eventualno svih vrsta slavlja i veselja samo isključivo vašem pozivom. Morate nas blagovremeno unapred pozvati i rezervisati vaš datum slavlja.

Trubači sviraju samo za Vas. Naš trubački orkestar upravlja Milan Petrović sa kojim smo osvojili prvu trubu u Guči. Rado ćemo doneti slavlje i u Vaš dom, kuću, stan, restoran. Potrudićemo se da uveličamo svaku Vašu proslavu i vašu omiljenu pesmu. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali zato možemo svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje!

Narod koji nas pretražuje putem interneta zna da smo najbolji trubački orkestar i blagovremeno nas kontaktira za bilo koje slavlje, naš trubački orkestar u Pančevu je pod upravom šefa orkestra Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite dobro naš trubački orkestar jer samo naš trubački orkestar može najbolje zvučiti na vaših slavljama.

NAJBOLJI SMO TRUBAČI KAŽE PANČEVO
Mnogo puta sviramo u Pančevu i uvek unosimo najlepše utiske.

TRUBAČI PANČEVO CENA CENOVNIK CENE TELEFON KONTAKT VIBER WHATSAPP
+381 63 8220401

Naše cene dolaska su vrlo korektne i najbolje za vas, naš dolazak naplaćujemo odnosno od vašeg zahteva. Želite povoljnije trubače u Pančevu od 50 eu. Možda bih smo mogli nešto da vam pomognemo! Trubači iz Pančeva

KOLIKO ČLANOVA DOLAZIMO VAŠEM POZIVOM I PO KOJOJ CENI?

Trubači Pančevo od pet članova  100eu
Trubaci Pancevo od deset članova
500eu.
Vi birate, vi odlučujete. Najbolji orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.