Trubači Ruma 063 822 04 01

Trubači Ruma

Trubači Ruma samo vašem pozivom orkestar Milana Petrovića pobednika Guče!

Trubači Ruma

Trubači su baš odlični značaj za vaša slavlja, Najbolji smo trubači u Rumi tako kažu ljudi iz Rume. Naš trubački orkestar Milana Petrovića gostuje duge niz godina uspešno u saradnji sa vama za svih vaših slavlja!

Trubači Ruma za svadbe i veselja

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači za svadbe veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave doček nove godine, eventualno svih vrsta slavlja i veselja samo isključivo vašem pozivom. Morate nas blagovremeno unapred pozvati i rezervisati vaš datum slavlja.

SVIRALI SMO I SVIRAMO KADA NAS POZOVETE OPET U RUMI

Trubači sviraju samo za Vas. Naš trubački orkestar upravlja Milan Petrović sa kojim smo osvojili prvu trubu u Guči. Rado ćemo doneti slavlje i u Vaš dom, kuću, stan, restoran. Potrudićemo se da uveličamo svaku Vašu proslavu i vašu omiljenu pesmu. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali zato možemo svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje!

Narod koji nas pretražuje putem interneta zna da smo najbolji trubački orkestar i blagovremeno nas kontaktira za bilo koje slavlje, naš trubački orkestar u Rumi je pod upravom šefa orkestra Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite dobro naš trubački orkestar jer samo naš trubački orkestar može najbolje zvučiti na vaših slavljama.

Najbolji trubači iz Rume sviraju najlepše pesme iz Srbije, sviramo i u Beogradu ali ima to nešto najbolje za vas. A truba to zna.

NAJBOLJI SMO TRUBAČI KAŽE RUMA
Mnogo puta sviramo u Rumi i uvek unosimo najlepše utiske prema vama.

TRUBAČI RUMA CENA CENOVNIK CENE TELEFON KONTAKT VIBER WHATSAPP
+381 63 8220401

Trubači Ruma od pet članova  150eu
Trubaci Ruma od deset članova
600eu.
Vi birate, vi odlučujete. Najbolji orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz