Trubači Soko Banja 063 822-0401

Trubači Soko Banja

Trubači Soko Banja za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature. Najbolji trubači Sokobanja samo isključivo vašem pozivom.

Trubači Soko Banja najbolje cene

Ako želite najbolji orkestar za vašu svadbu onda ste na pravom mestu, odmah nas kontaktirate i angažujte vašim prijateljima. Naš reporter angažmana je uglavnom na prvom mestu, svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta. Bićete sigurno više nego ispoštovani, naša truba je uglavnom poznatija po najboljim pesama.

Mi smo muzika za svadbe

ili bolje rečeno – bend za svadbe koji postoji duže od 16 godina, tako da iza nas stoji ogromno najbolje iskustvo. Muzika nam je velika ljubav a samim tim smo i uspešni i pobednici Guče, jer radimo posao koji volimo, i ujedno želimo da tu pozitivnu energiju prenesemo i na naše slušaoce i goste. Bilo da su u pitanju svadbe, rodjendani,
žurke ili bilo koje druge proslave mi vam garantujemo dobar provod i kvalitetnu našu muziku.

Milana Petrovića bend se trudi da vam najvažniji dan u životu ostane zapamćen  i zato se unapred sa vama dogovaramo oko svih naših detalja čak i  onih najsitnijih da bi vaša svadba protekla u jednoj opuštenoj i veseloj atmosferi i da bi ste dobili baš ono što ste od benda i očekivali .

Trubači Soko Banja orkestar Milana Petrovića

Dan koji se večno pamti. Nešto najlepše što se može dogoditi u životima dvoje mladih i za život nasmejanih ljudi je dan njihove svadbe i njihovog venčanja. Sve mora biti vrhunski i zato tu na scenu stupa trubačka muzika. Muzika trubačka je nešto sto pravi štimung, pravi atmosfevru, i pamti se isto koliko i taj prelepi dogadjaj. Bendovi za svadbe su jedna od najvažnijih karika dogadjaja zvanog svadba. Zato Vam preporučujemo bendove sa portala https://trubaci.co koji ce Vam pružiti sve ono sto očekujete i koji će Vam ostati u lepom sećanju.

Repertoar trubači

– Strana pop, pop-rock i evergreen muzika

– Domaća pop i rock muzika

– Narodna i pop-folk muzika

– Starogradski hitovi

Dogovor oko repertoara pesama, dogovor o numeri za prvi ples,  o eventualnoj pratnji mladenaca do crkve ili muzika  kod kuće, su samo neki detalji oko kojih se zajedno dogovaramo, a naravno, ukoliko imate  specifične prohteve i ukoliko bi ste želeli da cela ceremonija protekne po nekom vašem scenariju M.bend će se rado uklopiti u vašu koncepciju i maksimalno vam udovoljiti oko svih stavki koje su vezane za vašu muziku.

Muzika za svadbe, Povoljni bendovi trubači za svadbe, Bendovi Srbije, Pesme za veselja, jefftini trubači, repertoar, venčanje, muzika za svadbe repertoar

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

U našem društvu smo pet članova koji smo vam obezbedili kvalitet Najbolji za uho, naravno da sve potrebne instrumente ima u našem orkestru i zato smo najbolji trubači soko banje. Trubači Soko Banja orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.

Pozovite nas, nećete sigurno pogrešiti,

Poslušajte nas kako sviramo, uživo trubači

Trubači Soko Banja telefon kontakt +381 63 822 0401

Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta, po vašem izboru možemo i svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje slobodno nam račutite vaše pesme. Zato smo od svih Najbolji Trubači.

Pozovite nas, nećete sigurno pogrešiti,

Poslušajte nas kako sviramo, uživo trubači

Trubači telefon kontakt Viber WhatsApp +381 63 822 0401

Šef orkestra, Milan Petrović – Trubači za srce i dušu

Najbolji trubači Sokobanja samo isključivo vašem pozivom, Najbolji trubači Milana Petrovića pobednika Guče samo za Vas i u vašem Gradu.

Naš trubački orkestar Milana Petrovića pobednika Guče svira svu vrstu muzike, počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta a po vašoj želji možemo svirati i vaš repertoar pesama koju vi sami želite. Trubači u Soko Banji znaju i poznaju svu vrstu muzike, uživaćete uz naš protokol narodnih i zabavnih pesama. Uverite se u našem kvalitetu muzike vašem pozivom!

TRUBAČI SOKO BANJA CENA CENOVNIK CENE KONTAKT
+381 63 822 0401

Naša cena dolaska u Soko Banji je uglavnom ista kao svima. Ne odvajamo cenu drugima a vama ne, Trubači Soko Banja cene samo od 100 do 200 eura. Zavisnost koje slavlje organizujete i gde hoćete da vas veselimo, naš dolazak je samo forma našem dolasku i putnih troškova. Bićete sigurno više nego zadovoljni našem orkestru!

TRUBACI SOKO BANJA I NASA AKTIVNOST!

Naš trubački orkestar se naziva Imenom Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite koji orkestar vam dolazi u Soko Banji vašem pozivom! Morate nas odmah pozvati i rezervisati vaš datum slavja, nečekajte organizujte svoje trubače na vreme. Trubači iz Soko Banje nema, samo možete obezbediti vašem pozivom koji vama odgovara orkestar i bili sigurniji za vašu feštu.

Šef orkestra, Milan Petrović – Trubači za srce i dušu

Naši linkovi;
https://www.trubacisvadbe.rs
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.
Pobednici smo u Guči 2018 godine osvojili smo po prvi put u Guči drugu trubu Guče. Takođe smo pobednici u Vladičinom Hanu 2018 godine, osvojili smo prvu trubu zasluženo i najbolje ocenjeno. Prva truba u Vladičinom Hanu je bio Milan Petrović iz Vladičinog Hana.

Trubači Soko Banja