Trubači Sombor 063 822-0401

Trubači Sombor

Trubači Sombor su jedna stavka kojih ih svi traže i zahtevaju za raznim slavljama i veseljima, u raznim gradovima Srbije. Možete nas lako kontaktirati i uživati uz Profesionalne trubače i pobednike Guče.
Mi smo trubači Sombor za svadbe, veridbe, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, momačko veče, devojačko veče, mature.

Trubači Sombor

Naš trubački orkestar je dosta puta pobeđivao na saboru trubača u Guči i uvek sa zadovoljstvom ćemo učiniti vaše slavlje za sećanje!

Trubači Sombor orkestar Milana Petrovića

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

U našem trubačkom orkestru ima celokupni trubački orkestar od deset članova, možemo vam izaći u susretu i u manjem brojem članova – Mini orkestar od pet članova. Vi birate, vi odlučujete.
Trubači Sombor cenovnik, cene, naj povoljni trubaci, najbolji trubaci, Pobednici Guče, Trubači iz Sombora.

Proslavite vaše najlepše trenutke uz našeg trubačkog orkestra i budite deo najluđeg provoda koji se ikada pamti!
Mi smo trubaci sombor za svih vrsta Slavlja :: Trubači za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, prosidbe, krštenja, rodjenja, rođendane, punoletstva, mature, raznih igranka, fudbalske pobede.

Trubači Sombor sviraju samo za Vas. Naš trubački orkestar upravlja Milan Petrović sa kojim smo osvojili prvu trubu u Guči. Rado ćemo doneti slavlje i u Vaš dom, kuću, stan, restoran. Potrudićemo se da uveličamo svaku Vašu proslavu i vašu omiljenu pesmu. Svu vrstu muzike sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali zato možemo svirati i vaše omiljene pesme nepravimo pitanje!

Trubači Sombor video

Cenovnik Trubaca za Svadbe, orkestar raspolaže širokim asortimanom pesama u svojoj kolekciji i jedni su od retkih koji će svojom energijom i znanjem dovesti atmosferu do totalnog usijanja, Trubaci Srbija. trubaci za svadbe, rođendane, krštenja, mature, i bilo koji vid proslave, dolazi po Vašem pozivu i uz veoma korektan odnos cene i kvaliteta, pružiće Vam zabavu o kojoj će se prepričavati. Jer to smo MI – TRUBACI ZA SVADBE.

TRUBAČI SOMBOR CENA CENE TELEFON KONTAKT VIBER WHATSAPP
+381 69 22 31 988
+381 63 82 20 401

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz