Trubači uživo

Trubači uživo trubački orkestar Milana Miće Petrovića pobednika Guče!

Trubači uživo

Najbolje zvučiti je nešto teško što nemože svako, zato možemo mi! Trubači znaju usavršiti najbolji ton na trubi i zvučiti kao violina 🎻

Naš trubački orkestar je svirao i sviraće i vama bilo koje slavlje. Bićete sigurno više nego zadovoljni našem umećem jer trubaci uzivo sviraju uvek isto Nema laž, Nema prevara. Znamo svu vrstu muzike, sviramo počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta ali I one vaše omiljene pesme nepravimo pitanje.

Trubači uživo ovako zvuče iz Guče

Možete nas poslušati,  nadamo se da ćete uživati našem umećem na trubi. Zato Vam preporučujemo da nas blagovremeno unapred kontaktirate i obezbedite sebi pobednika Guče.

Trubači najbolji trubači Srbije za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave, slave, koncerte.

Naš trubački orkestar je uvek spreman za bilo koje slavlje u bilo kom Gradu Srbije, potrebno je unapred nas kontaktirati I mi ćemo doći po našem dogovoru I svirati vam. Naš trubački orkestar se nalazi u Srbiji a često I po Europe jer dosta toga I sviramo koncerte i festivals,  samo naš trubački orkestar zna to najbolje. Trubači uživo i and orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.

U našem trubačkom orkestru ima celokupni sastav od pet članova, a naravno da možemo doći i od deset članova, vi birate , vi odlučujete.