Trubači Višegrad +381 63 822-0401

Trubači Višegrad 

Trubači Višegrad su baš odlični značaj za vaša slavlja, Najbolji smo trubači u Višegradu tako kažu ljudi iz Višegrada. Naš trubački orkestar Milana Petrovića gostuje duge niz godina uspešno u saradnji sa vama za svih vaših slavlja!

Trubači Višegrad

Treba vam trubači za svadbu ili za neku drugu vrstu veselja. Mi vas povodom toga  možemo posavetovati da dobro razmislite koga zovete i sa kim se dogovarate, jer je u  90% sučajeva muzika odgovorna za  raspoloženje i dobru atmosferu na svadbi i može se  desiti da ne dobijete ono što ste očekivali i da vam gosti odu nezadovoljni. Pravi bend trubača za  svadbe trebate čuti uživo pre nego što sklopite dogovor.

Trubači Višegrad orkestar Milana Petrovića

KOJA SLAVLJA SVIRA NAŠ TRUBAČKI ORKESTAR U VIŠEGRAD?

Trubači za svadbe veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave doček nove godine, eventualno svih vrsta slavlja i veselja samo isključivo vašem pozivom. Morate nas blagovremeno unapred pozvati i rezervisati vaš datum slavlja.

ZAŠTO JE NAŠ TRUBAČKI ORKESTAR NAJBOLJI U VIŠEGRAD?

Narod koji nas pretražuje putem interneta zna da smo najbolji trubački orkestar i blagovremeno nas kontaktira za bilo koje slavlje, naš trubački orkestar u Višegradu  je pod upravom šefa orkestra Milana Petrovića pobednika Guče, upamtite dobro naš trubački orkestar jer samo naš trubački orkestar može najbolje zvučiti na vaših slavljama. Višegradski trubači

NAJBOLJI SMO TRUBAČI KAŽE VIŠEGRAD
Mnogo puta sviramo u Čačku i uvek unosimo najlepše utiske.

TRUBAČI VIŠEGRAD CENA CENOVNIK CENE TELEFON KONTAKT VIBER WHATSAPP
+381 63 8220401

Trubači VIŠEGRAD

Naše cene dolaska su vrlo korektne i najbolje za vas, naš dolazak naplaćujemo odnosno od vašeg zahteva. Želite povoljnije trubače u VIŠEGRADU od samo 300 eu. Možda bih smo mogli nešto da vam pomognemo!

KOLIKO ČLANOVA DOLAZIMO VAŠEM POZIVOM I PO KOJOJ CENI?

Trubači Višegrad od pet članova  300eu
Trubaci Visegrad od deset članova
1000 eura.
Vi birate, vi odlučujete. Najbolji orkestar Milana Petrovića pobednika Guče.

Naši linkovi;
https://trubaci.co
https://trubaci.biz

Naš trubački orkestar je svima naj poznatiji , mi se dvojimo od svih trubačkih orkestra. Pobednici Guče vam govore svoje reči, da smo mi taj Najbolji trubački orkestar Milana Miće Petrovića.
Pobednici smo u Guči 2018 godine osvojili smo po prvi put u Guči drugu trubu Guče. Takođe smo pobednici u Vladičinom Hanu 2018 godine, osvojili smo prvu trubu zasluženo i najbolje ocenjeno. Prva truba u Vladičinom Hanu je bio Milan Petrović iz Vladičinog Hana.