Trubači Guča  Kako je truba postala u Guči!

Trubači Guča

Trubači Guča

Trubači Guča

Trubači Guča , najbolji trubački orkestar 

Guča nebih postojala da nema tog mirisa trube. Truba je ostavila svoj koren u Guči od 1986 godine! Tamo su dolazila sve velika imena i dobijali glavne nagrade. Žiri su bili na teškim mukama, i nisu znali kog kako da oceniv, ukratko svi su bili ubeđeno najbolji.

To su bili jaka imena koja su se nadmetala Slobodan Salijevic, Raka Kostic, Milovan Mića Petrović, Boban Markovic orkestar, Ekrem Sejdić, Junuz Ismailović, Zlatni prsti i mnogo njih….

Borili se kao lav, koće bolje odsvirati. Svih su njih postali zvanični majstori trube. Guča je odlučila od samog starta, da mora da izbacuje majstore trube, stime da bih bila poznata imema u celoj srbiji i Inostranstva!

Guča je poznata svima Iz svih kontinenta srbije, jer inostranstva. Narod dolazi da uživa i veseli se. Guča se uvek održava od Avgusta meseca. Počinje od 08. 08 a traje do 12.08. Već celu godinu narod se priprema i jedva očekuje Guču! Ko jednom obiđe Guču, taj dolazi svake gkdine.

Trubači Guča

Guča je jedno malo mesto od 2.280 stanovnika, blizu Čačka na 32 km. Susreće se sa prbližnim delima gradova Kraljevo, Raška, Novi Pazar sve u te delatnosti.

Naša truba je zvučila u Guči kao prvi put od 2013 godine, Dobijali smo raznih nagrada, bili učesnici programa i stekli slavu poznatog orkestra Milana Miću Petrovića. Trubači Guča 

Trubački orkestri, svi se spremaju i jedva čekaju da se nadmetaju na čuvenoj bini u Guči. Lepo je biti i uživati.

Najbolji orkestar trubača za vas – Pozovite nas!

Tekst Arž: Milan Petrović.
Vladičin Han
Telefon: +381 63 822 0401

Ako se odlučite za naš trubački orkestar samo možete uživati i naručivati pesme pevati do zore, veselite se koliko vam je volja. Uverite se u našem kvalitetu muzike i pozivom dolazimo gde nas budete pozvali.
Trubači Milana Miće Petrovića najbolji orkestar trubača. Trubači Guča 

Трубачи Гуча и целе Србије вашем позивом.
Трубачи СРБИЈА – Трубачи Милана Миће Петровића. Позовите нас за свих славља, доћићемо само вашем позивом.

Naš program muzike koji često sviramo na svim slavljama,
Đurđevdan, Idi idi nesanice, Kazuj krčmo djerimo, opa opa, Niška banja, Užičko kolo, Robot kolo, Pobednički čocek, Kad bi mene pitali, Svadbarski splet, Narodni program sa više od 20/ pesama.

Naš zvuk trube je božanstvena priča, mi vam očaravajuće dokazujemo koliko vredimo i koliko iskustva ima naš trubački orkestar. Odlučite se za naš trubački orkestar Milana Miće Petrovića, nećemo vam pokvariti slavlje. Učinićemo najbolje veselje i pamtiće se dugo. Trubači Guča. 

Оставите одговор